Takläggare Trollhättan

Experter på tak

Våra tjänster

Vi har stor kompetens och erfarenhet inom byggbranschen och kan därför erbjuda mer än takläggning och andra taktjänster. Vi utför kontinuerligt även arbeten inom snickeri, måleri och plåtslageri.

Snickeri

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom snickeri. Bolaget besitter hantverkare av alla slag, en och ombyggnationer. Vi kan också göra större projekt som husbyggen om du önskar det. Vi har ett stort kundfokus och arbetar mycket noggrant med material av högsta kvalitet för bästa resultat.

Kontakta oss för mer info och gör en offertförfrågan.

Måleri

Vi kan hjälpa dig med stora och små måleriuppdrag. Vi har stort yrkeskunnande och servicekänsla och hjälper dig när du behöver måla om eller tapetsera hemma. Vi kan också göra fasad- och byggnadsmålning åt företag och organisationer.

Kontakta oss för mer info och gör en offertförfrågan.

Plåtslageri

När du behöver hjälp med platarbeten kan vi hjälpa dig eller företaget. Vi har en egen modern plåtverkstad i våra lokaler med erfarna plåtslagare.Vi utför bland annat: byggnadsplåtslageri, bandtäckning av tak, plåttäckning av till exempel vindskivor coh såklart allehanda reparationsarbeten.

Kontakta oss för mer info och gör en offertförfrågan.

Saknar du något? Hör av dig så kan vi säkert ordna det också.

 

Brett utbud av byggtjänster